Избор на имот под наем

Няма човек на който да не му се е налагало да наеме жилище през живота си. Преди да прибегнем до наемане на жилище, трябва да се съобразим с някои фактори – удобен транспорт, изградена комуникация, съществуване на училища, детски градини, общественни сгради и не на последно място цена.

На първо място при избор на имот под наем е да има изграждана инфраструктура,  електроснабдяване, водопровод и канализация. С превес се наемат жилища с отлична хидро и топлоизолация, здрави настилки и первази по терасите, монтирани осветителни тела на стълбищата, коридори и изби.

Освен това, не е без значение е дали, жилището което ще наемете притежава централна климатизация и вентилация или централен ТЕЦ. Изградена естествена рампа е плюс при пренасяне на мебелите, както и денонощна охрана с външни камери.

Съчетанието на жилищната сграда със зелени площи и близост до парк е друг критерии по който наематели си търсят жилище. В близост отстоянието на голям търговски център, кафе сладкарница, дискотека и спортен център са някои от преимуществата, който предпочитат бъдещите наематели. А, в последните няколко години подземните и надземните паркоместа са на десето място от предпочитанията които желаят да има, като удобство кандидат наемателите. Не на последно място се нарежда достъпа до кабелна телевизия и безжична интернет връзка.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/458_attach_3612_normal.jpg